30.11.11 - TITULARS

La proposta del Govern d'una pòlissa obligatòria a partir d'un nivell de renda, a les portades

Miércoles, 30 de Noviembre de 2011

"L'ascensor social perilla" és la portada d''El Punt Avui' mentre que 'El Periódico' obre amb "La sintonia entre CiU i PP es trasllada a Madrid"

Barcelona (ACN).- La proposta del Govern d'una pòlissa de salut obligatòria a partir d'un nivell de renda està present a les portades dels diaris d'aquest dimecres. L''Ara' obra amb "Boi Ruiz obre la porta a pagar per anar al metge". D'altra banda, 'El Punt Avui' titula "L'ascensor social perilla" mentre que 'El Periódico de Catalunya' aposta per obrir amb "La sintonia entre CiU i PP es trasllada a Madrid". El rotatiu 'La Vanguardia' obre amb "El Govern tem que hi hagi tensions de tresoreria per arribar a fi d'any".

El diari 'El País' posa en portada "La UE asume que necesita dinero del FMI y el BCE para salvar al euro" mentre que 'El Mundo' obre amb "Urdangarin usaba a la Casa Real como gancho para sus negocios".

Quant a l''ABC', l'aposta de portada és una declaración del Príncep Felip, en què diu "ABC puede exhibir con orgullo su ejemplo al servicio de España".