3.10.18 - BARCELONA • Barcelonès

La Diputació de Barcelona presentarà dimecres que ve la nova aposta cap a la transformació digital dels ajuntaments de fins a 5.000 habitants

Miércoles, 03 de Octubre de 2018

La voluntat és la d’impulsar la transformació digital d’aquests governs locals, ja sigui en la seva gestió interna o en la relació amb la ciutadania.

La sala d’actes de l’espai Francesca Bonnemaison acollirà, dimecres 10 d’octubre, a les 10 del matí, la presentació del nou recurs que la Diputació de Barcelona oferirà als ajuntaments de menys de 5.000 habitants amb la voluntat d’impulsar la transformació digital d’aquests governs locals, ja sigui en la seva gestió interna o en la relació amb la ciutadania.
 
La jornada comptarà amb l’explicació de quins serveis s’ofereixen a través del sistema SeTDIBA i quines són les condicions d’accés. A més, es donarà a conèixer l’experiència dels ajuntaments pilot, que són un total d’onze pertanyents a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Berguedà i Osona.
 
La jornada va dirigida a alcaldes i secretaris d’ajuntaments fins a 5.000 habitants i a les Entitats Municipals Descentralitzades; així com a regidors i tècnics dels ajuntaments interessats en el projecte. Les inscripcions estan obertes fins al dimarts 9 d’octubre