30.11.11 - BARCELONA • Barcelonès

Trias fa l'encesa dels llums de Nadal de Barcelona i insta els ciutadans "a reviure les tradicions d'aquestes festes"

Miércoles, 30 de Noviembre de 2011
Barcelona (ACN).- L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest dimecres l'encesa de l'enllumenat nadalenc a la plaça de Catalunya. A les 18.18 h, s'han encès els llums de l'avet de 12 metres que hi ha instal·lat a la plaça i tots els llums de Nadal de la ciutat. Trias ha convidat els ciutadans a gaudir del Nadal i "a reviure les tradicions i costums d'aquestes festes". Segons ha explicat, "l'acte d'avui és un acostament a les festes, un moment que l'hem d'entendre com una oportunitat per reactivar de nou l'economia, per atraure el turisme, per dinamitzar el comerç i per crear llocs de treball". La campanya de Nadal ha començat oficialment amb l'encesa de llums.

 
Arbres il·luminats a plaça de CatalunyaUn grup de nois a entonat unes nadales abans de l'acte d'encesa de llums de nadal a Barcelona


Trias ha reivindicat en el seu discurs l'esperit solidari que ha de marcar el Nadal i ha dit que, "tot i que són moments difícils, hem de ser positius perquè Barcelona té moltes potencialitats per sortir de la crisi".

Els llums de Nada s'han instal·lat a 300 carrers de la ciutat i que s'obriran cada dia fins el 6 de gener.