30.11.11 - BARCELONA • Barcelonès

De Gispert no permetrà que els diputats utilitzin expressions com "robar" o "espoli fiscal" quan es refereixin a l'Estat

Miércoles, 30 de Noviembre de 2011
Barcelona (ACN).- La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha anunciat que no permetrà que s'utilitzin expressions "injurioses" contra l'Estat durant el desenvolupament dels Plens. De Gispert ha respost una demanda del diputat de Ciutadans Jordi Cañas, que ha denunciat la utilització del verb "robar" o de l'expressió "espoli fiscal" quan alguns diputats es refereixen a la relació amb l'Estat. De Gispert ha advertit que es tracta d'una qüestió aprovada a la Junta de Portaveus i ha instat els diputats a abstenir-se d'utilitzar frases d'aquest estil. El diputat de SI Uriel Bertran, que durant la seva intervenció havia denunciat "l'espoli fiscal" que fa Espanya , ha assegurat que "només ha descrit la realitat".

Bertran ha demanat a la Mesa del Parlament que faci una llista amb les expressions que consideri injurioses. Una possibilitat que De Gispert ha negat després de cridar l'atenció al diputat independentista.