5.11.18 - LLEIDA • Segrià

GlobaLleida contribueix a crear 811 llocs de treball des del 2013

Martes, 06 de Noviembre de 2018

A través de 559 empreses, amb una inversió estimada de 10,3 milions d’euros


GLOBALleida ha celebrat avui el seu comitè executiu i el consell general, a la Llotja. Foto: Ramon Gabriel (GLOBALleida).
El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha destacat el treball que fa el consorci en el foment de l’emprenedoria i de l’ocupació, en la competitivitat i en la projecció exterior del territori
GLOBALleida ha assessorat 4.687 persones i ha contribuït a la creació de 559 empreses que han generat 811 llocs de treball directes amb una inversió estimada en 10.340.096 euros. Aquestes dades s’han registrat des del 2013 a 2018 i són les que s’han posat sobre la taula a la reunió del Comitè Executiu i Consell General d’aquest dilluns. El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha destacat el treball que fa GLOBALleida en el foment de l’emprenedoria i de l’ocupació, en la competitivitat i en la projecció exterior del territori. Això aporta al desenvolupament econòmic i empresarial lleidatà i la seva la internacionalització.
Larrosa ha assistit a la reunió amb el president honorífic, Antoni Brufau; el president de GLOBALleida, Ramon Roca; la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló; el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, així com també del seu conseller delegat, Oriol Oró.
Coincidint amb la reunió, s’ha fet la Jornada CONNECTA Lleida&Business, amb prop de 400 empresaris i autònoms a la Llotja. Posteriorment s’ha celebrat la ponència d’Àlex Rovira, “El món que ve, tendències i humanització”.