12.2.19 - TITULARS

Sánchez adverteix d’eleccions a l’abril si no hi ha pressupost

Martes, 12 de Febrero de 2019

El president fa un últim intent per convèncer els independentistes

Torra insisteix a vetar els comptes si no s’inclou l’autodeterminació

Per una banda, ‘ElPaís’ destaca els “Dotze dirigents del ‘procés’ secessionista, davant el Suprem”, li segueixen ‘LaRazón’, que afirma que “Sánchez marca el judici en clau electoral”, també ‘ElMundo’, que assenyala que “El Suprem enjudicia el cop de l’1-O en plena tormenta política”, l’’ABC’ que diu que “Sánchez es queda sense excuses”, i l’’Ara’ que manifesta: “Un judici per a la història”.

Per la mateixa línia, ‘ElPeriódico’ comunica que “Sánchez ultima eleccions pel veto independentista”, així com ‘LaVanguardia’ que informa que “Sánchez adverteix d’eleccions a l’abril si no hi ha pressupost”. Per altre costat, ‘ElPuntAvui’ fa referència a les paraules del 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont: “Afronto el judici com un acte de venjança”.
 
Finalment, el ’Segre’ explica que un home és “Condemnat a 45 anys per matar dos rurals, la pena més alta imposada a Lleida”, i ‘Regió7’ que indica que “Rodalies de Manresa és l’única línia que no atura els trens en sentit invers”.