6.3.19 - BARCELONA • Barcelonès

12 municipis més, als cercles de comparació d’escoles municipals

Miércoles, 06 de Marzo de 2019

Amb aquesta trobada s’inicia l’edició 2019, que analitzarà les dades del curs escolar 2017-2018, en què participen 63 municipis al cercle d’escoles bressol i 46 al d’escoles de música.


Imatge de la trobada. Foto: DIBA.
La setmana passada va tenir lloc al Recinte de l’Escola Industrial la sessió d’acollida per a nous participants als cercles de comparació intermunicipal d’escoles municipals de música –amb dues incorporacions- i d’escoles bressol municipals –amb deu incorporacions-. Amb aquesta trobada s’inicia l’edició 2019, que analitzarà les dades del curs escolar 2017-2018, en què participen 63 municipis al cercle d’escoles bressol i 46 al d’escoles de música.
Respecte al cercle d’escoles de música, s’hi  incorporen l’Ajuntament de Santa Maria de Palau Tordera i el Consorci del Lluçanès. Al cercle de les escoles bressol participaran per primera vegada els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Lliçà de Vall, Santa Coloma de Cervelló, Sant Andreu de Llavaneres, Premià de Mar, Capellades, Olot, Tarragona, Reus i Girona. La incorporació dels quatre municipis de fora de la demarcació oferirà als cercles una visió més diversa de la realitat territorial d’aquests serveis.
Els Cercles de comparació intermunicipals són un instrument de suport a l'avaluació i millora de la prestació i la gestió dels serveis públics municipals, que dinamitza el Servei de Programació de l'Àrea de Coordinació i Govern Local de la Diputació, conjuntament amb les àrees que treballen en els diversos àmbits d'anàlisi.