14.3.19 - TITULARS

Torra burla la Junta Electoral i deixa els llaços

Jueves, 14 de Marzo de 2019

Al·lega davant la JEC que és ‘difícil’ complir l’ordre i que l’estelada no és un símbol ‘partidista’

Varietat a les portades d’avui. Per una banda, ‘LaVanguardia’ destaca que “El Parlament rebutja per la mínima un Brexit a la força”, i li segueix l’’Ara’ anunciant que “El Regne Unit vota contra el Brexit dur però la UE ja no el descarta”. D’altra banda, ‘ElPuntAvui’ apunta que “Torra manté els llaços grocs”, i ‘elPeriódico’ informa que “Torra burla la Junta Electoral i deixa els llaços”.

Per altre costat, ‘ElMundo’ manifesta que “Casado demana Vox que no es presenti en 28 províncies”, així com ‘LaRazón’ que diu: “‘Efecte Àlava’: més del 50% dels vots de Vox afavorirà Sánchez”. En canvi, l’’ABC’ titula: “Un engany rere l’altre”, en relació al plagi de la Moncloa sobre la tesi que va falsejar de Sánchez, i ‘ElPaís’ assenyala que “La ONU demana mesures urgents davant el desastre mediambiental”.
 
 
Finalment, el ‘Segre’ indica que “Els parquímetres recapten a Lleida ciutat 4,5 milions i les multes cauen al mínim”, i ‘Regió7’ explica que “L’Ajuntament de Manresa expedienta Adif per arrasar una vegetació protegida”.