15.3.19 - BARCELONA • Barcelonès

La Diputació de Barcelona aposta per a la creació de serveis i aplicacions de projectes innovadors

Viernes, 15 de Marzo de 2019

Aquesta aposta dóna resposta al Pla d’Actuació de Mandat, fet pel qual la corporació considerarà aquells projectes d’interès públic que facilitin l’accés als serveis públics i contribueixin a desplegar solucions de ciutat intel·ligent als municipis.

Amb la voluntat de potenciar la creació d’aplicacions mòbils o de webs adaptades a dispositius mòbils, basades preferentment en dades obertes, la Diputació de Barcelona ha impulsat el premi ‘Apps&IoT for citizens 2019’.
 
La corporació fomenta, per tant, la creació de serveis i aplicacions relacionades amb projectes innovadors d’internet de les coses, que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO, que potenciïn la creació d’aplicacions mòbils o de webs adaptats a dispositius mòbils i, que estiguin relacionades amb alguns dels àmbits d’actuació de la Diputació o dels municipis de la demarcació.
 
El termini per presentar les propostes finalitza l’11 d’octubre i el veredicte es donarà a conèixer al novembre, en el transcurs de l’Smart City Expo que se celebrarà a la Fira de Barcelona. L’import màxim dels premis és de 6.000 €, d’acord amb el repartiment establert a les bases del concurs.
 
L’aposta de la Diputació de Barcelona per aquest premi dona resposta al Pla d’Actuació de Mandat, fet pel qual la corporació considerarà aquells projectes d’interès públic que facilitin l’accés als serveis públics i contribueixin a desplegar solucions de ciutat intel·ligent als municipis.