15.4.19 - TITULARS

La reforma constitucional per a Catalunya guanya suport

Lunes, 15 de Abril de 2019

Un 64% avala un possible canvi de la carta Magna

Rebuig per àmplia majoria a l’indult dels presos

 
Varietat a les portades d’avui. Per una banda, ‘ElPaís’ anuncia que “Sánchez demana el vot pel PSOE com ‘l’únic partit moderat’”, per la mateixa línia ‘LaRazón’ destaca que “Sánchez permetria Torra excarcerar els líders de l’1-O”, i l’’ABC’ afirma que “Sánchez calla davant els assetjaments separatistes”. En canvi ‘ElMundo’ assenyala que “Els radicals eleven la seva coacció a PP, Cs i Vox en vísperes del 28-A”.

D’altra banda, ‘LaVanguardia’ informa que “La reforma constitucional per a Catalunya guanya suport”, mentre que ‘elPeriódico’ apunta que “Els cotxes tindran radar incorporat el 2022”, i l’’Ara’ assegura que “ERC i el PSC busquen el cos a cos”.
 
Finalment, ‘ElPuntAvui’ fa referència a les paraules de l’advocada de Carme Forcadell i Anna Simó, Olga Arderiu: “Mantenim l’esperança d’una sentència justa”, ‘Regió7’ opta per comunicar que “Convergents descontents lideren a Berga una nova candidatura per al 26-M”, i el ‘Segre’ explica que “Una baralla tumultuàrua a ganivetades a la Seu deixa sis ferits, un de molt greu”.