13.5.19 - TITULARS

La campanya posa a prova l’aliança entre JxCat i ERC

Lunes, 13 de Mayo de 2019

Intercanvi de retrets entre candidats a Barcelona i entre consellers

Els partits admeten que les tensions poden afectar el govern 

Gran varietat de portades. Per una banda, ‘LaVanguardia’ anuncia que “La campanya posa a prova l’aliança entre JxCat i ERC” i ‘LaRazón’ explica que “ERC aixeca el veto a que Iceta presideixi el Senat”. Li segueix, ‘ElMundo’ que ha optat per comunicar que “Casado i Rivera incrementen la seva lluita per al poder territorial”. En referència a la política que es farà des del Govern Central, ‘ElPuntAvui’ diu que “‘Intentaran governar al marge de Catalunya’”, extret d’una entrevista a Oriol Junqueras. 

D’altra banda, ‘ElPaís’ ressalta que “Els europeus temen més una crisi migratòria que una segona recessió”. En la mateixa línea, l’’ABC’ assenyala que “El govern demana a l’Esglèsia que aculli a refugiats abandonats per Carmena i Colau”. 
 
Finalment, l’’ARA’ titula: “Colau, centre dels atacs en el debat d’alcaldables” i ‘ElPeriódico’ apunta “La Barcelona de Colau, a revàlida”. Altrament, ‘ElSegre’ subratlla la “Presó per a l’educador del consistori de Mollerussa acusat de corrompre nens” i ‘Regió7’ destaca que “El play-off s’allunya per a un Baxi ple de lesionats”.