14.5.19 - TITULARS

L’ANC certifica la majoria a la Cambra

Martes, 14 de Mayo de 2019

El recompte definitiu resta un sol càrrec a la llista guanyadora, que es queda amb 31

L’entitat empresarial carrega contra la Generalitat pel retard

Gran varietat de portades avui. Per una banda, ‘ElPaís’ aposta per “El PSOE pacta una Mesa del Congrés sense Vox ni ERC” i ’LaRazón’ ressalta que “Moncloa frena a Iglesias: tan sols hi haurà “vía portuguesa”. Li seguiex ‘ElMundo’ que opta per indicar que “Génova avisa als crítics: ’El PP no ressistirà més turbulències’”.

D’altra banda, ‘ElPeriódico’ subratlla que “JxCat desenterra la destral contra ERC” i l’’ARA’ anuncia que “Puigdemont deixarà l’escó al Parlament si pot ser eurodiputat”. En relació als polítics catalans empressonats, ‘ElPuntAvui’ assenyala que “‘És un drama que polítics pacífics siguin a la presó’”, extret d’una entrevista a Joan PLanellas, arquebisbe electe de Tarragona. 
 
Finalment, ’LaVanguardia’ destaca que “L’ANC certifica la majoria a la Cambra” i ‘Regió7’ apunta que “La CUP pretén fer el Museu de la Patum a l’ajuntament, que aniria a l’hospital vell”. Altrament, ‘ElSegre’ diu “Desconcert empresarial amb l’entrada en vigor del control horari obligatori” i l’’ABC’ explica que “Si exposes la teva vida perquè t’agrada torejar, l’entregues amb felicitat”, extret d’una entrevista amb el torer Andrés Roca Rey.