15.5.19 - TITULARS

Els independentistes veten l’elecció d’Iceta com a senador

Miércoles, 15 de Mayo de 2019

ERC opta per votar en contra del líder del PSC i s’afegeix a JxCat i la CUP

El PSC es planteja recórrer al Constitucional si es bloqueja la designació

El rebuig d’un senador autonòmic és inèdit al Parlament

Varietat de portades avui. D’una banda, ‘ElPaís’ titula: “El secessionisme bloqueja l’elecció d’Iceta com a senador”. En la mateixa línea, ‘LaVanguardia’ opta per “Els independentistes veten l’elecció d’Iceta com a senador” i ‘ElPeriódico’ aposta per “ERC bloqueja l’elecció d’Iceta al capdavant del Senat”. Li seguix ‘ElPuntAvui’que ressalta “No a tot” en relació a les demandes dels polítics presos. I ‘Regió7’ subtatlla que “Els set bagencs neguen cap violència de votants de l’1-O en un dia crispat al Suprem”.

D’altra banda, ‘LaRazón’ destaca que “Sánchez va retirar la fraga perquè no es ‘fia’ de Trump”. A continuació, l’’ABC’ manifesta “Un altre Govern del PSOE, una altra retirada”. 
 
Finalment, ‘El Mundo’ anuncia que “El PSOE podria recuperar la Comunitat de Madrid i Carmena, repetir” i l’’ARA’ apunta que “‘Un govern amb Colau no és independentista’”, extret d’una entrevista a Elsa Artadi, número dos de la candidatura de JxCAT a la Alcaldia de Barcelona. Altrament, el ‘Segre’ posa de relleu les “Primeres quatre denúncies als Mossos per abusos al col·legi Maristes de Lleida”.