15.5.19 - SOLSONA • Solsonès

L'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal organitzen formació de prevenció de violències per al personal tècnic de l'Administració pública

Miércoles, 15 de Mayo de 2019

Es programa un taller per analitzar la causa comuna que hi ha darrere les violències masclista, contra el col·lectiu LGTBI, la gent gran o els infants, la xenofòbia, el bullying i les conductes incíviques


Imatge del formador, Daniel Gabarró. Foto: Aj. Solsona.
“Anem a l’arrel. Fem impensables les violències” és el títol de la sessió de formació que es durà a terme a Solsona dimarts vinent, dia 21, de deu a dues, per a personal tècnic de l’Administració pública. L’organitzen la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per mitjà del Servei d’Informació i Atenció a les Dones.
Si bé la violència masclista, el bullying, les violències envers les persones LGTBI, els infants o les persones grans i les conductes incíviques semblen problemàtiques diferents, pot ser que la causa sigui comuna. D’aquí que es plantegi treballar-les de forma conjunta i trobar noves perspectives d’abordatge més eficaces. Aquesta és la voluntat del taller que impartirà el pedagog i formador Daniel Gabarró per a persones que treballen especialment en els àmbits de la infància, la joventut i el treball comunitari.
Entre els objectius del taller, que combinarà l’exposició teòrica amb el treball grupal, hi ha identificar les causes de les violències i discriminacions, trobar noves respostes als problemes de sempre, sumar sinergies i establir col·laboracions i estimular la creativitat aplicada en matèria de prevenció i sensibilització.
El taller es durà a terme a la sala cultural de l’Ajuntament. Qui estigui interessat a participar-hi pot inscriure-s’hi per correu electrònica siad@elsolsones.cat, o bé per telèfon al 973 48 32 34 (Maribel). Aquesta iniciativa té el finançament de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.