10.7.19 - TITULARS

Sánchez i Iglesias abonen la repetició d’eleccions

Miércoles, 10 de Julio de 2019

La cinquena reunió entre els dos líders acaba entre nous retrets

El PSOE acusa el líder de Podem de voler la vicepresidència i ell ho nega

Unanimitat gairebé a la majoria de les portades. Per una banda, ‘ElPaís’ destaca que “La reunió de Sánchez i Iglesias fracassa i agreuja el bloqueig”, li segueix ‘ElMundo’, que apunta que “Sánchez intenta endosar Iglesias l’avanç electoral”, així com ‘LaRazón’, que assenyala que “Sánchez trenca amb Iglesias i amenaça amb eleccions”, també l’’Ara’, que diu “Enrocats”, en relació a la reunió de Sánchez i Iglesias, i ‘LaVanguardia’, que informa que “Sánchez i Iglesias abonen la repetició d’eleccions”.

D’altra banda, ‘elPeriódico’ afirma que “Torrent tempteja un front social davant la sentència, ja que el fiscal vol inhabilitar Torra pels llaços, i per la mateixa línia ‘ElPuntAvui’ que titula: “Unitat repressora”. En canvi, ‘LaRazón’ fa referència a les paraules del sindicat policial: “Clar que hi va haver violència, per això vam haver de treure’ls d’allà”, en relació a que policies de l’operatiu contradiuen l’informe amb el que Interior minimitza els atacs patits per Cs a l’Orgull.
 
Finalment, ‘Regió7’ explica que “Manresa crea una oficina que ensenya a pagar menys per la llum i l’aigua”, i el ’Segre’ indica que “Baqueira ja instal·la nous canons de neu per a la seva ampliació al Pallars”.