31.7.19 - TITULARS

El Govern central reclama a Catalunya un pla d’ajust de la despesa sanitària

Miércoles, 31 de Julio de 2019

La Generalitat i deu autonomies més han de presentar abasn del 15 de setembre mesures de control de medicament i pròtesis

Varietat a les portades d’avui. Per una banda, l’’Ara’ afirma que “El CIS predebat enlaira el PSOE i enfonsa Cs”, mentre que l’’ABC’ anuncia que “Casado redissenya la cúpula del PP per plantar cara a Sánchez”, i ‘LaRazón’ comunica que “Casado emplaça Sánchez a abstenir-se a la seva innvestidura”. En canvi, ‘LaVanguardia’ informa que “El Govern central reclama a Catalunya un pla d’ajust de la despesa sanitària”.

D’altra banda, ‘ElPaís’ assenyala que “Quatre dones ocupen per primer cop els principals càrrecs de portaveu del Congrés”, i ‘ElMundo’ opta per manifestar que “El jutge creu que BBVA va contractar Villarejo en ‘benefici’ de la seva ex-cúpula”. Per altre costat, ’elPeriódico’ destaca que “BCN i Generalitat topen per la inversió i la seguretat”, ‘ElPuntAvui’ fa referència a les paraules de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha publicat en un llibre: “El diàleg, la negociació i el referèndum acordat, avui són fantasies”.
 
Finalment, ‘Regió7’ posa de relleu que “Ajuntaments i Consell fan un primer rescat de l’entitat pro discapacitats de Berga”, i el ’Segre’ ressalta el “Front comú de Lleida i Osca amb l’objectiu d’impedir la massificació de Mont-rebei”.