7.8.19 - TITULARS

Trump agreuja la tensió amb la Xina acusant-la de manipular el iuan 

Miércoles, 07 de Agosto de 2019

El gegant asiàtic respon prohibint a les seves empreses comprar productes agrícoles dels Estats Units  

Varietat a les portades d’avui. L’’ABC’ i ‘ElMundo’ es centren en Navarra titulant “Navarra: El PSOE consuma la seva traïció al constitucionalisme” i “Chivite contenta al nacionalisme basc amb consellers radicals” respectivament. Per la seva banda ‘ElPaís’ informa que “Trump ordena congelar tots els bens de Veneçuela”, ‘LaVanguardia’ que “Trump agreuja la tensió amb la Xina acusant-la de manipular el iuan” i l’’Ara’ va una mica més enllà afirmant que “Trump paga anuncis a Facebook sobre una “invasió” d’immigrants”.

‘LaRazón’ explica que “Sánchez suprimirà el Ducat de Franco i 30 títols nobilliaris més” i ‘ElPeriódico’ destaca que “La costa catalana evita el xoc amb els manters”. 
D’altra banda, ’ElPuntAvui’ posa l’èmfasi a la “Frenada a la construcció d’apartaments al Pirineu”, el ’Segre’ explcia que “La construcció ressuscita i el sector ja suposa una de cada 10 empreses de Lleida” i el ‘Regió7’ adverteix que “El Consell del Berguedà crida els alcaldes a salvar l’associació pro disminuïts”.