8.8.19 - TITULARS

Sánchez exhibeix la seva desconfiança en Iglesias i allunya la coalició

Jueves, 08 de Agosto de 2019

El president transmet al Rei la voluntat d’evitar unes noves eleccions i Podem només hi veu “excuses”

El rebuig de Sánchez a Podem centra la majoria de portades d’avui. ’ElPaís’ titula “Sánchez sobre Podem: “La desconfiança es recíproca”, ‘ElMundo’ afirma que “Sánchez provoca a Iglesias i posa rumb a las eleccions”, ‘LaRazón’ diu que “Sánchez trenca amb Iglesias i aviva el 10-N després de veure el Rei”, mentre que l’’ABC’ comenta “Sánchez, tard i amb les mans buides” (en referència a la seva cita amb el rei Felip VI).

ElPuntAvui’ segueix en la mateixa línia i titula “Sánchez manté el vet” i l’Ara’ es centra en la demografia i informa que “Catalunya, camí dels 8 milions” (en referència a la població nouvinguda). 
Pel que fa a ‘LaVanguardia’ titula “Sánchez exhibeix la seva desconfiança en Iglesias i allunya la coalició” i ‘ElPeriódico’ es decanta de la resta de portades i es centra en Barcelona destacant una entrevista a Janet Sanz, tinenta d’alcalde de Barcelona: “No es resoldrà el ‘top manta’ amb seguretat”. El ‘Segre’, per la seva banda adverteix que “Educació tancarà 10 línies de P-3 a Lleida el curs que ve per la baixa natalitat” i el ‘Regió7’ destaca que “Les piscines de Manresa i Berga permeten el topless i la de Solsona ho estudiarà”.