12.8.19 - TITULARS

Les autonomies exigeixen al Govern que alleugi la seva asfixia econòmica

Lunes, 12 de Agosto de 2019

Comunitats dirigides per populars, socialistes o independentistes coincideixen a demanar fons per reduir un forat de 9.500 milions  

Gran varietat de portades als diaris d’avui. ‘ElPaís’ alerta que “L’Esglèsia va inscriure 30.000 béns com a propis”, mentre que l’’ABC’ destaca que “La seguretat s’esquerda a la Barcelona de Colau” i ‘ElPeriódico’ informa que “Colau i Collboni apliquen el pla de seguretat de Valls”. ElMundo’ titula “Rabat controla les pateres després d’una infinitat de favors d’España” i ’LaVanguardia’ es centre en que “Les autonomies exigeixen al Govern que alleugi la seva asfixia econòmica”. 
 
D’altra banda, ‘LaRazón’ adverteix que “El bloqueig s’aguditza” en referència a les eleccions, l’’Ara’ parla de “Mobilització constant: l’acord de mínims per respondre al Suprem” pel que fa a la sentència del Procès i ‘ElPuntAvui’ adverteix que “El Govern vol ressuscitar la llei de governs locals”. El ‘Segre’ titula: “Mor a la Costa Brava una veïna d’Alpicat mentre practicava submarinisme” i el ‘Regió7’ informa que “La població estrangera creix a totes les comarques de casa nostra després d’una dècada”.