19.8.19 - TITULARS

Sánchez ofereix els ports de Palma i Maó, però Open Arms insisteix en Itàlia

Lunes, 19 de Agosto de 2019

L’oenagé sol·licita un desembarcament urgent a Lampedusa o un vaixell de substitució mentre Salvini es mofa de la polèmica

La crisi de l’Open Arms acapara les portades d’avui sense excepció. L’‘ABC’ i ‘ElMundo’ coincideixen en criticar a Sánchez i titulen: “Una altra batzegada de Sánchez” i “Les batzegades de Sánchez agreugen el caos a la crisi de l’Open Arms”, respectivament, així com ‘LaRazón’ que apunta que “Sánchez, en campanya: ofereix a l’Open Arms el port més proper”. Per la seva part, ’ElPaís’ informa que “Espanya ofereix els seus ports però l’Open Arms veu inviable arribar” i ’LaVanguardia’ que “Sánchez ofereix els ports de Palma i Maó, però Open Arms insisteix en Itàlia”. ‘ElPeriódico’ adverteix: “Agonia interminable a bord de l’Open Arms”.

Pel que fa als diaris catalans, ‘ElPuntAvui’ titula “La legislatura de Marchena”, l’’Ara’ alerta que “El 40% dels agents de la Guàrdia Urbana estan de vacances”, el ’Segre’ destaca les “Diferències del 200% en el rebut mitjà de l’IBI entre municipis pròxims a Lleida” i el ‘Regió7’ apunta que “Tres lladres del santcrist de Berga es lliuren als Mossos i retornen l’obra en bon estat”.