21.8.19 - TITULARS

Torra discrepa de Junqueras i abona el doc amb l’Estat

Miércoles, 21 de Agosto de 2019

El president veu impossible el diàleg i crida a ‘arriscar’ per aconseguir la independència

Aposta per la desobediència civil: ‘No soc un president per gestionar l’autonomia’

Per una banda, l’’Ara’ anuncia que “Torra aposta per la confrontació amb l’Estat”, igual que ‘ElPuntAvui’ que diu: “Confrontació democràtica”, i ‘LaVanguardia’ que informa que “Torra discrepa de Junqueras i abona el doc amb l’Estat”.

D’altra banda, ‘ElPaís’ comunica que “El PSOE respon a UP que no és viable la coalició i demana una altra fórmula”, i ‘LaRazón’ sosté que “Iglesias ha fet el seu últim moviment fora de temps”. En canvi, ‘ElMundo’ afirma que “La Fiscalia italiana posa fi a la crisi humanitària de l’Open Arms”, i li segueix l’’ABC’ en destacar que “La justícia italiana ordena evacuar l’Open Arms i fa inútil el rescat de Sánchez”.
 
Finalment, ‘elPeriódico’ apunta que “Barcelona viu l’estiu més violent de la dècada” en relació a l’evolució estadística de la inseguretat, mentre que ‘Regió7’ indica que “El nombre d’usuaris dels sreveis socials a manresa es manté per sobre dels 14.000”, i el ’Segre’ assenyala que “L’Audiència obliga uns pares a escolaritzar els seus fills, que educaven a casa”.