22.8.19 - TITULARS

La Generalitat demanda el Govern central per falta de finançament

Jueves, 22 de Agosto de 2019

Aragonès, que aporva retallades d’un 6% en les empreses públiques, reclama 1.317 milions d’euros en concepte d’avançaments impagats

Unanimitat a la majoria de les portades. Per una banda, ‘ElPaís’ anuncia que “La Generalitat llança un pols a Sánchez pel finançament”, així com ‘ElMundo’ que afirma que “El separatisme obre un nou front contra el Govern pel finançament”, també ‘ElPuntAvui’, que sosté que “El govern portarà l’Estat als tribunals per morós”, i ‘LaVanguardia’ informa que “La Generalitat demanda el Govern central per falta de finançament”.

D’altra banda, ‘elPeriódico’ apunta que “Els lladres violents de BCN burlen la presó”, com també ho fa l’’Ara’ en titular: “Lladres reincidents i més violents, però el 90% esquiven la presó”. En canvi, l’’ABC’ diu que “Sánchez arriba avui a Canarias després de l’exemple de Casado”.
 
Finalment, ‘Regió7’ indica que “L’Ajuntament de manresa preveu rebre 29 milions en préstecs en quatre anys”, i el ’Segre’ destaca que “Nínxols de més de 50 anys són els únics disponibles al cementiri de Lleida”.