19.12.11 - TITULARS

El domini mundial del Barça, el nou lideratge del PSC i La Marató de TV3, a les portades

Lunes, 19 de Diciembre de 2011

L'assassinat d'una sabatera a Banyoles i la baralla mortal a Figueres també absorbeixen l'atenció d'algunes primeres planes

Barcelona (ACN).- A les portades d'aquest dilluns predomina el color blaugrana. "No són d'eixe món", destaca 'La Vanguardia' i "El món al seus peus", titula 'El Punt Avui'. 'El Periódico' dedica un quadernet exterior a la victòria culé i obre la portada del diari amb una entrevista a Pere Navarro, titulada "Presentaré a Mas la meva proposta per reactivar el país". "La Marató fa 20 anys amb xifres de rècord", diu l''Ara'. El duc de Palma torna a ser un dia més protagonista en alguns rotatius: "Urdangarin quiso cobrar 500.000 euros por una 'cumbre' de salud", assegura 'El País'; i "Urdangarin... y además casi no pagaba impuestos", subratlla 'Público'.

La investidura del proper president del govern espanyol, Mariano Rajoy, també centra algunes primeres planes. L''ABC' obre amb "Rajoy descubre sus armas" i 'La Razón' avança que " Rajoy anunciará un recorte del gasto público y de altos cargos". "Un tercio de los aspirantes a un piso social no pueden pagarlo", diu '20 minutos'.

A les comarques gironines, 'El Punt Avui' destaca "Maten a ganivetades una sabatera de Banyoles" i 'Diari de Girona' titula "Una botiguera mor apunyalada en un atracament a Banyoles i un home en una baralla a Figueres".