27.8.19 - TITULARS

Trump frena els atacs a la Xina per la pressió del G-7

Martes, 27 de Agosto de 2019

 

Macron arrenca l’acord del president dels EUA per a una cimera amb l’Iran

Els líders reunits a Biarritz decideixen mesures per protegir l’Amazònia

El G-7 torna a centrar les portades d’avui. ’ElPaís’ informa que “Trump s’obre a una cimera amb Rohani per resoldre el conflicte iranià, així com ‘ElMundo’ que titula “El G-7 de Macron desactiva les crisis de Trump amb la Xina i l’Iran”, ‘LaVanguardia’ amb “Trump frena els seus atacs a la Xina per la pressió del G-7” i l’‘Ara’ amb “La treva del G-7”. 

D’altra banda l’’ABC’ afirma, en referència al retorn de les vacances de Sánchez,”Res a negociar, res a cedir, res a oferir” i ‘LaRazón’ destaca que “El trasllat de Franco a l’Almudena divideix al Suprem”. Per la seva part ’ElPeriódico’ anuncia que “L’estiu redobla el frau laboral i la precarietat” i ’ElPuntAvui’ titula: “Contra rellotge” en referència a la negociació de l’independentisme per establir una unitat estratègica abans de la sentència de l’1-O.

El ‘Regió7’ destaca que “Els amos pretenen cedir els Polvorers a Manresa ara que ja està en ruïnes” i el ‘Segre’ apunta que “La Paeria garanteix a les 1.261 famílies vulnerables que ningú els tallarà la llum”.