28.8.19 - TITULARS

La despesa mensual en pensions s’accelera i bat un nou rècord

Miércoles, 28 de Agosto de 2019

L’Estat va destinar a l’agost 9.681 milions d’euros a sufragar les prestacions contributives, la mitjana de les quals s’acosta als 1.000 euros.

Varietat a les portades d’avui. Per una banda, ‘elPeriódico’ diu: “Espanya, pol mundial de la reproducció assistida”, mentre que l’’Ara’ apunta que “El Suprem preveu la sentència a l’octubre i amb lectura pública”, i ‘LaVanguardia’ informa que “La despesa mensual en pensions s’accelera i bat un nou rècord”.

D’altra banda, ‘ElPaís’ destaca que “Les hores extra cauen des del control forçós de la jornada”, ‘LaRazón’ opta per afirmar que “Sánchez imposa el silenci: 973 preguntes sense resposta”, ‘ElMundo’ assenyala que “El Govern força la Advocacia per no pagar a les comunitats”, i l’’ABC’ titula: “Sis mesos esquivant el Congrés”, referint-se al president espanyol en funcions, Pedro Sánchez.
 
Finalment, ‘ElPuntAvui’ manifesta: “Borrell, salvat per la dreta”, en canvi el ’Segre’ indica que “Les infermeres ja podran prescriure 4.700 productes sanitaris i mil medicaments”, i ’Regió7’ explica que “Lladres habituals de l’àrea metropolitana fan créixer els robatoris a Manresa”.