30.8.19 - TARRAGONA • Tarragonès

Gairebé 250 persones de municipis petits de la província de Tarragona ja s'han beneficiat dels cursos de la 8a edició de la TINETaula

Viernes, 30 de Agosto de 2019

Les activitats es reemprenen el proper 2 de setembre a Vallmoll i Móra la Nova després de l'aturada estiuenca. Les inscripcions ja estan obertes.


Sarral, a la Conca de Barberà, va acollir els darrers cursos de la TINETaula abans de l'aturada estiuenca. Foto: Dipta.
Les activitats de la TINETaula es reemprenen aquest setembre després de l'aturada estiuenca. Des de que es van iniciar els cursos formatius de la 8a convocatòria de la TINETaula, el passat 19 de novembre de 2018, 246 persones de 25 municipis petits del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès han pogut iniciar-se i aprofundir en el món d'Internet i els dispositius mòbils. Els cursos més demandats fins ara han estat "Internet multidispositiu" i "Participa a les xarxes socials".
Les properes poblacions en beneficiar-se dels cursos seran Vallmoll, a l'Alt Camp, i Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre, a partir del 2 de setembre. Les persones interessades ja poden inscriure's a les activitats als respectius ajuntaments. La TINETaula continuarà així la seva activitat fins a finals d'anys amb activitats programades també a el Montmell, Miravet, Almoster, la Torre de l'Espanyol, la Secuita, el Pinell de Brai, Albinyana, Tivissa, les Borges del Camp i Batea.
La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l'objectiu que la ciutadania assoleixi els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos. Els cursos tenen una durada de 9 dies i tracten sobre l'Internet multidispositiu, les xarxes socials, la creació de blogs, els serveis al núvol o la seguretat i la privadesa a les gestions i les compres en línia.