3.9.19 - TITULARS

El jutge acusa Aguirre d’”idear” el finançament il·legal del PP a Madrid

Martes, 03 de Septiembre de 2019

La interlocutòria judicial també imputa l’expresidenta Cifuentes mentre el partit subratlla que Casado representa la “regeneració”

Unanimitat gairebé a la majoria de les portades. Per una banda, ‘elPeriódico’ destaca: “Aguirre, imputada per la corrupció del PP”, així com l’’Ara’ que anuncia que “El jutge imputa Aguirre i Cifuentes pel cas Púnica”, i també ‘ElMundo’, que titula: “Aguirre, imputada per ‘forjar’ el desviament de fons públics al PP”.

Amb la mateixa línia li segueixen ‘ElPaís’, que assenyala: “Esperanza Aguirre imputada per controlar la caixa b del PP madrileny”, i ‘LaVanguardia’ informa que “El jutge acusa Aguirre d’”idear” el finançament il·legal del PP a Madrid”. Per altre costat, ‘LaRazón’ apunta que “El PSOE contacta ja amb agències de publicitat per la campanya del 10-N”, mentre que l’’ABC’ comunica que “Púnica obliga Casado a deixar anar el llast”.
 
Finalment, ‘ElPuntAvui’ fa referència al hashtag “TsunamiDemocràtic”, en motiu de la creació de la nova iniciativa per donar resposta  a la sentència de l’1-O, en canvi ‘Regió7’ diu que “La Generalitat creu que fins al 80% d’usuaris pagaran l’autopista c-16 amb teletac”, i el ‘Segre’ opta per explicar que “Els 700 alumnes de l’Institut Mollerussa de FP deixen la ciutat sense pisos de lloguer”.