6.9.19 - TITULARS

Nou assalt sense avançar entre el PSOE i Podem

Viernes, 06 de Septiembre de 2019

Els equips de Sánchez i Iglesias s’emplacen a continuar negociant

La formació morada critica el PSOE per mantenir una posició ‘inamovible’

Per una banda, ‘ElPaís’ anuncia que “PSOE i Podemos tanquen la seva primera reunió sense avenços”, com també ‘LaRazón’, que destaca “Primer acte: sense foto i amb desacord després de cinc hores”, i ‘elPeriódico’ que comunica: “Nou assalt sense avançar entre el PSOE i Podem”.

D’altra banda, l’’Ara’ informa que “Un jutge imputa els caps policials de l’1-O a Barcelona”, així com ‘ElPuntAvui’ que afirma que “El jutge investiga els caps policials de l’1-O a Barcelona”. En canvi, l’’ABC’ indica “D’alta només per desimputar a polítics del PSOE”, al·ludint a la jutge Núñez Bolaños, i ’LaVanguardia’ fa referència a la delinqüència dels darrers mesos a Barcelona: “Pacte per aplicar en tres mesos un pla contra la inseguretat”.
 
Finalment, ‘ElMundo’ ressalta que “La UE admet ara que alguns països no respecten la euroordre”, mentre que el ‘Segre’ explica el “Tercer projecte fracassat per rellançar el Mercat del Pla del Barri Antic de Lleida”, i ‘Regió7’ manifesta que “Els Mossos detenen un assetjador que violentava una professora a Manresa”.