9.9.19 - TITULARS

Casado insisteix a unir la dreta malgrat la negativa de Rivera

Lunes, 09 de Septiembre de 2019

El líder popular averteix que si no aconsegueix formar coalició demanarà directament el sufragi per al seu partit als votants de Cs i Vox

Per una banda, l’’ABC’ destaca una enquesta on afirma que “El PSOE es reforça i només necessitaria Podemos i PNB”, i per la mateixa línia ‘LaVanguardia’  informa que “Casado insisteix a unir la dreta malgrat la negativa de Rivera”. En canvi, ‘ElPaís’ indica que “El BCE d’Espanya passa a l’ofensiva en el BCE davant al ralentització econòmica”.

D’altra banda, en referència a la Diada ‘ElPuntAvui’ diu “En marxa!”, així com  l’’Ara’, que assenyala que “Els presos i exiliats exhibeixen unitat abans de la Diada”, també ‘LaRazón’, que parla de la “Sentència al ‘procés’: ultimada i sense fissures en el tribunal”, i ‘ElMundo’ comunica que “Bisbes catalans sostenen un secessionisme dividit per la Diada”. 
 
Finalment, ‘elPeriódico’ ressalta una “Tardor judicial contra la corrupció”, mentre que el ‘Segre’ fa referència a la “Mobilització per reparar el col3legi d’Albesa i exigir-ne un de nou a la Generalitat”, i ‘Regió7’ opta per explicar que “Montserrat posa en marxa un protocol per evitar-hi nous casos de pederàstia”.