13.9.19 - TITULARS

El BCE enfonsa els tipus d’interès i demana als governs que actuiïn

Viernes, 13 de Septiembre de 2019

Draghi rebaixa les previsions de creixement i anuncia noves injeccions de diners de 20.000 milions al mes per evitar la recessió

Varietat a les portades d’avui. Per una banda, l’’Ara’ destaca l’”Ofensiva del Banc Central Europeu per evitar la recessió”, així com ‘ElPaís’, que assenyala que “Draghi llança una bateria de estímuls contra la recessió”, i ‘LaVangurdia’ informa que “El BCE enfonsa els tipus d’interès i demana als governs que actuiïn”.

D’altra banda, ‘LaRazón’ apunta que “Dirigents del PP donen suport a una abstenció després de les eleccions”, mentre que l’’ABC’ ressalta: “Sánchez, un any sense donar explicacions sobre la seva tesis”. En canvi, ‘ElMundo’ anuncia que “Hugo Chávez va ordenar ‘inundar EEUU de cocaina de les FARC”, i ‘elPeriódico’ dóna “Alerta per la custòdia de les dades escolars”.
 
Finalment, ‘ElPuntAvui’ diu: “Recta final”, en motiu de la convocat`roia de la roda de contactes de Felip VI abans d’anar a eleccions”, ‘Regió7’ opta per indicar que “Manresa puja del dinovè a l’onzè lloc en el rànquing de robatoris amb violència”, i el ‘Segre’ explica que “El nou curs comença amb crítiques al calendari escolar i educació sexual des de P3”.