7.10.19 - TITULARS

Casado repesca ministres de Rajoy per reforçar el gir al centre

Lunes, 07 de Octubre de 2019

L’expresidenta del Congrés Ana Pastor anirà de dos per Madrid, on també hi haurà Elvira Rodríguez i Isabel García Tejerina

Per una banda, ‘ElMundo’ afirma que “Sánchez s’estanca, Casado dóna el salt i Rivera es cau”, ‘LaRazón’ fa referència a les paraules del president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo: “El partit que guanyi deu oferir una gran coalició”, i ‘LaVanguardia’ informa que “Casado repesca ministres de Rajoy per reforçar el gir al centre”.

D’altra banda, ‘elPeriódico’ destaca que “Els socialistes amplien la majoria a Portugal”, com també l’’Ara’ que assenyala la “Victòria clara de l’esquerra a Portugal”. D’altra banda, l’’ABC’ manifesta que “L’independentisme es prepara per bloquejar Catalunya”, mentre que ‘ElPaís’ comunica que “Els Mossos garanteixen la seva obediència a jutges i fiscals”.

Finalment, ‘ElPuntAvui’ indica “Un 3.3% més d’empreses”, el ‘Segre’ opta per ressaltar la victòria del pilot de motociclisme, Marc Márquez, amb les seves paraules: “Va pels meus”, i en canvi ’Regió7’ diu: “Esforç sense premi”, en motiu del resultat del partit de bàsquet entre el Baxi Manresa (74)-Herbalife Gran Canària (75).