8.10.19 - TITULARS

Ciutadans esgrimeix la moció de censura contra el PSC

Martes, 08 de Octubre de 2019

El partit de Rivera no aconsegueix sumar el suport dels socialistes i Torra supera el tràmit sense ni tan sols intervenir en el debat

Per una banda, en relació a la moció de censura a Torra, l’’Ara’ anuncia que “Cs fracassa i no aconsegueix sumar el PSC contra Torra”, així com ‘elPeriódico’ que comunica que “Cs inicia la campanya amb la censura fallida a Torra”, també ’LaRazón’ en afirmar que “El PSC es posa de perfil”, li segueix ‘ElPuntAvui’ que diu: “Míting al Parlament”, i ‘LaVanguardia’ que informa que “Ciutadans esgrimeix la moció de censura contra el PSC”.

D’altra banda, ‘ElMundo’ destaca que “Sánchez utilitza com a reclam una alça de les pensions amb el Govern en funcions”, i de la mateixa manera ‘LaRazón’ que manifesta que “El candidat Sánchez anuncia un ‘pensionàs’ e funcions”. Per altre costat, ‘ElPaís’ apunta que “Creix la desigualtat entre les regions espanyoles i la UE”.

Finalment, el ’Segre’ explica que “L’acusat de matar una dona a Acadèmia ho va fer per robar-li, segons la Fisclaia”, mentre que ‘Regió7’ indica que “Mossos deixa Manresa sense sala de direcció i gestionarà la regió central des de Reus”.