10.10.19 - TITULARS

Sánchez s’ofereix com a garant de la convivència

Jueves, 10 de Octubre de 2019

El líder del PSOE oblida a Barcelona el 155 i diu que és l’únic que pot ‘reconstruir ponts’

Per una banda, ‘ElPaís’ destaca que “Sánchez dóna suport en vigílies de la sentència la Catalunya plural”, l’’ABC’ manifesta que “Sánchez torna a servir-se de l’advocacia de l’Estat, i ‘LaVanguardia’ informa que “Sánchez s’ofereix com a garant de la convivència”.

En canvi, ‘ElMundo’ afirma que “Guàrdia Civil i Policia temen la ‘permisivitat’ dels Mossos amb els CDR”, amb la mateixa línia ‘ElPuntAvui’, que diu: “Ho tornaran a fer”, en relació al discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, on avisa que el cos tornarà a actuar com ho va fer l’1-O en defensa de la Constitució, i també l’’Ara’, que assenyala que “La Guàrdia Civil tensa la relació amb els Mossos”.

Finalment, ‘elPeriódico’ ressalta que “Turquia obre una guerra a Síria contra els kurds”, mentre que ’LaRazón’ indica que “Calvo va tancar el ‘cas Franco’ en el Vaticà el dissabte”. D’altra banda, el ’Segre’ explica que “El Canal d’Urgell refà 650 m per esquerdes i corriments”, i ‘Regió7’ apunta que “Santpedor votarà si manté la fgesta de les vaquetes en ple debat sobre els correbous”.