31.10.19 - BARCELONA • Barcelonès

El president de l'ACM inicia una ronda de contactes amb els responsables del Govern català

Jueves, 31 de Octubre de 2019

El president de l'ACM, Lluís Soler, iniciarà la propera setmana una ronda de visites i reunions amb els representants del Govern de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de mantenir una sèrie de trobades per apropar i tractar les principals problemàtiques i inquietuds del municipalisme.

El president de l'ACM, Lluís Soler, ha destacat que "aquestes reunions ens han de permetre mantenir una interlocució fluïda, constructiva i positiva amb el govern de la Generalitat de Catalunya i amb la resta d'administracions per seguir enfortint el municipalisme". De fet, Soler ha recordat que l'ACM ha "és una aliada estratègica que treballa per millorar el benestar i la prosperitat dels nostres pobles i ciutats, i de la ciutadania".  

La primera de les reunions tindrà lloc aquest proper dilluns 4 de novembre a la tarda amb la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i durant els propers dies s'aniran concretant la resta amb la intenció de tractar aquelles qüestions que afecten al municipalisme català i potenciar les sinergies i vies de col·laboració entre món local i la Generalitat.

Aquesta visita s'uneix a la que Lluís Soler, juntament amb una representació del Comitè Executiu de l'ACM, va realitzar el passat 2 d'octubre amb el President Quim Torra i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Cal destacar que, en el marc d'aquestes trobades, també està previst reunir-se amb els alcaldes i alcaldesses de les quatre capitals catalanes i amb els presidents i presidentes de les quatre diputacions provincials.