7.11.19 - TITULARS

Sánchez xoca amb els fiscals pel lliurament de Puigdemont

Jueves, 07 de Noviembre de 2019

El candidat del PSOE insinua que el ministre públic segueix ordres del Govern central perquè l’expresident sigui extradit

Per una banda, ‘ElMundo’ afirma que “Sánchez incendia la Fiscalia i allunya l’entrega de Puigdemont”, per la mateixa línia ‘LaRazón’, que fa referència a les paraules dels fiscals: “O Sánchez és un ignorant o compromet sabent el lliurament de Puigdemont”, i ‘LaVanguardia’ informa que “Sánchez xoca amb els fiscals pel lliurament de Puigdemont”.

D’altra banda, ‘elPeriódico’ destaca que “El sumari dels CDR apunta a la via terrorista”, i l’’ABC’ manifesta que “Torra i els CDR anaven a declarar la República catalana després de ‘segrestar’ el Parlament”. Per altre costat, l’’Ara’ anuncia que “El Regne Unit rebutja d’entrada l’euroordre contra Clara Ponsatí”, com també ho fa ‘ElPuntAvui’ amb el títol: “Eurorevés”.

Finalment, ’ElPaís’ apunta que “L’ascens de Vox desate els nervis en els grans partits a la recta final”, mentre que el ‘Segre’ indica que “L’adjudicatària del Morera veu inviable fer el nou museu amb el cost previst”, i ‘Regió7’ comunica que “El grup Dexeus s’instal·la a Manresa adquirint l’històric centre ginecològic Llatjós”.