8.11.19 - TITULARS

La possibilitat que Vox es dispari centra el final de la campanya

Viernes, 08 de Noviembre de 2019

La ultradeta marca els últims missatges: el PSOE alerta que pot jugar; PP i Cs assumeixen les seves tesis d’il·legalitzar partits independentistes

En relació a les eleccions generals 10-N, l’’Ara’ afirma que “Sánchez es complica el final de campanya”, li segueixen ‘ElPaís’, que destaca que “PP i Cs voten amb Vox per il·legalitzar el secessionisme”, i també ‘LaRazón’, que fa referència a les paraules del candidat del PP, Pablo Casado: No facilitaré un govern de Sánchez en cap cas”. Per la mateixa línia, ‘ElMundo’ al·ludeix a les paraules del líder de Cs, Albert Rivera: “Per pactar amb el PSOE ha de trencar a Navarra i Barcelona”, i ‘LaVanguardia’ manifesta que “La possibilitat que Vox es dispari centra el final de la campanya”.

D’altra banda, ‘elPeriódico’ anuncia que “El cas dels CDR posa en dificultats Torra”, mentre que ‘ElPuntAvui’ diu: “Tot en ordre”, pel que fa a la llibertat sense fiança dels exconsellers Comín i Puig. Finalment, l’’ABC’ assenyala que “Europa no compra l’optimisme del Govern”, i ‘Regió7’ opta per indicar que “El fiscal rebaixa la petició de pena per a l’alcalde anterior de Navàs i la situa en any i mig”.