8.11.19 - BARCELONA • Barcelonès

L'ACA convoca una línia d'ajuts per a reduir el risc d'inundació en zones urbanes de l'àrea metropolitana de Barcelona

Viernes, 08 de Noviembre de 2019

És previst destinar 5 milions d’euros en ajuts que consisteixin en estabilitzar, protegir i augmentar la secció de la llera mitjançant obres de protecció, basses de laminació, entre d’altres


Treballs per a millorar l'endegament d'una riera (arxiu). Foto: govern.cat.
El màxim subvencionable és de 800.000 euros per municipi i es preveu que els ajuts suposin fins a un 80% del total de l’actuació

Es disposa d’un període de quatre mesos per a presentar les sol·licituds


L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha convocat una nova línia d’ajuts destinada a l’adopció de mesures per a minimitzar el risc d’inundacions en zones urbanes de l’àrea metropolitana de Barcelona. Es preveu destinar 5 milions d’euros en aquesta nova línia de subvencions.

El màxim subvencionable és de 800.000 euros per municipi i es contempla que els ajuts suposin entre el 70 i el 80% del total de l’actuació. Les inversions subvencionades s’han d’executar entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2021.

Les actuacions que s’acullin als ajuts hauran de consistir en l’estabilització, protecció i augment de la secció de la llera, executar obres de defensa, construir basses de laminació i reparar estructures existents, entre d’altres.

Es disposa d’un termini de quatre mesos per a presentar les sol·licituds.