22.11.19 - TITULARS

La Moncloa veu viable la taula de diàleg d’ERC

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

L’equip de Sánchez manté oberta la via de negociació amb ERC per aconseguir la investidura a mitjans de desembre

La proposta es podria concretar després de les consultes a la militància dels partits

Per una banda, l’’Ara’ indica que “Un 68% d’espanyols avalen la via del diàleg amb Catalunya”, així com ‘ElPuntAvui’ que comunica que “La meitat dels espanyols acceptarien el resultat d’un referèndum pactat”. De l’altra, ‘ElMundo’ destaca que “Iglesias garanteix a ERC que Sánchez serà plurinacional”, i per la mateixa línia ‘LaRazón’, que també afirma que “Iglesias ofereix a ERC una Espanya plurinacional si governa Sánchez”, i ‘LaVanguardia’ que informa que “La Moncloa veu viable la taula de diàleg d’ERC”.

Per altre costat, l’’ABC’ anuncia que “Puigdemont jubila Torra per imposar de hereva Borràs”, mentre que ‘elPeriódico’ avisa de l’”Alerta de l’OCDE per la incertesa política”, i en canvi ‘ElPaís’ posa de relleu que “La intel·ligència occidental seguia els passos de l’espia rus detectat a Catalunya”.

Finalment, ‘Regió7’ explica que “Els Mossos escorcollen la casa de Sant Vicenç del polèmic mossèn De Vargas”, i el ’Segre’ assenyala que “L’empresari xinès propietari d’una macrofinca d’oliveres negocia invertir en la fruita”.