26.11.19 - MOLLET • Vallès Oriental

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social

Martes, 26 de Noviembre de 2019

Mollet del Vallès és un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Sevicios Sociales, a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda.


Imatge de la regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, amb el premi. Foto: Mollet.
Amb 113 euros per habitant, que representa l’11,1% del pressupost total, Mollet del Vallès és el 21è municipi de l’Estat espanyol i el 3r de Catalunya de més de 20.000 habitants que arriba al nivell d’excel·lència en inversió social. La resta de localitats catalanes que han estat premiades son Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Esparraguera i Sant Adrià de Besòs.

Cada any, l’Asociaicón Estatal de Directoras y Gerentes de Servicions Sociales  fa una anàlisi dels pressupostos que els ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a Serveis Socials i Promoció Social, a partir de les dades que publica el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques al portal de l’Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les entitats locals.

La Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales entrega els guardons aquest migdia al Centro Cultural Dotacional Integrado Arganzuela de Madrid.