28.11.19 - LLEIDA/ LES BORGES BLANQUES • Segrià/ Les Garrigues

Els alcaldes de Lleida i les Borges Blanques defensen les prioritats i necessitats del territori

Jueves, 28 de Noviembre de 2019

Miquel Pueyo ha explicat que l’objectiu d’aquestes reunions és unir-se per reivindicar millores en el transport, les comunicacions o el sector primari, entre altres. Lleida acollirà al desembre una trobada amb els alcaldes i alcaldesses de les capitals de les comarques de la plana


Imatge de la reunió entre el paer en cap, Miquel Pueyo, i l'alcalde de les Borges, Enric Mir, a la Paeria.
Nova reunió del paer en cap, Miquel Pueyo, amb els alcaldes de capital de comarca de la plana de Lleida, en aquest cas amb el seu homòleg de les Borges Blanques, Enric Mir. Pueyo ha explicat que l’objectiu de les trobades és exposar aquells punts que agermanen el territori per establir quines són les seves prioritats i necessitats i unir-se per reivindicar-les. El transport, les comunicacions o el sector primari són temes que preocupen a la demarcació i “creiem que els alcaldes i alcaldesses podem exercir un paper de “lobby” per defensar aquestes necessitats i punts de vista”.

En aquest sentit, Pueyo ha avançat que al desembre tindrà lloc a Lleida una trobada amb els alcaldes i alcaldesses esmentades per seguir treballant en aquesta línia i donar continuïtat a les reunions, que tindran una freqüència constant i que s’aniran acollint a les diferents poblacions.

De la seva banda, Enric Mir ha agraït la sensibilitat de l’alcalde Lleida i ha remarcat que s’ha de fer sentir la veu del territori i que ha de ser unànime i contundent per tenir més força. Mir ha subratllat la capacitat del territori i que, en ser extens i poc poblat, la clau està en la unitat de les capitals de comarca per trobar els punts en comú i fer-se sentir en àmbits administratius superiors, com la Generalitat o l’Estat espanyol.