23.1.20 - TITULARS

El ‘Gloria’ deixa un rastre de pèrdues i devastació

Jueves, 23 de Enero de 2020

La borrasca provoca deu morts, un d’ells a Palamós, i quatre desapareguts i posa en alarma la conca del Ter

Els estralls del temporal Gloria ocupen les portades dels diaris amb seu a Catalunya. LaVanguardia informa que “El ‘Gloria’ deixa un rastre de pèrdues i devastació”. ElPeriódico, ElPuntAvui i l’Ara ho reflecteixen amb titulars breus: “Devastació”, “Desbordats” i “Sense treva”, respectivament.
 
Els rotatius espanyols, en canvi, fixen l’atenció en l’actualitat política. ElPaís destaca el “Pacte per pujar el salari mínim a 950 euros al mes”, ElMundo assenyala que “El Suprem s’inclina per deixar Torra sense escó en contra del fiscal” i LaRazón diu que “La reforma Junqueras li permetrà ser candidat aquest any”. Per la seva banda, l’ABC obre amb les declaracions del rei Felip VI en el Fòrum Mundial de l’Holocaust a Jerusalem: “‘La barbàrie pot créixer quan menys s’espera’”.
 
La borrasca també centra la premsa regional. El Regió7 subratlla que “La nevada tomba torres i deixa sense llum un miler d’usuaris del Berguedà” i el Segre informa que “Glòria deixa neu i aiguats i talla la carretera N-230”.