23.1.20 - CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE 

El quart Fòrum d'Inversió CAT SUD reunirà els millors projectes emprenedors amb possibles inversors

Jueves, 23 de Enero de 2020

Aquesta iniciativa, que se celebrarà el proper 30 de gener, està impulsada per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, ACCIÓ i la Universitat Rovira i Virgili.


Presentació dels projectes seleccionats al tercer Fòrum d'inversió CAT SUD. Foto: Diputació de Tarragona.
L’Auditori Diputació de Tarragona acollirà la quarta edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD, un espai de trobada entre persones emprenedores que cerquen finançament per al seu projecte empresarial, així com possibles inversors. Un total de 8 projectes innovadors de diferents sectors seran els protagonistes d’aquesta cita que tindrà lloc el 30 de gener, després que el jurat qualificador les hagi seleccionat d’entre les 15 propostes presentades. Durant els dies previs al fòrum, els finalistes han rebut assessorament específic i s’estan formant per presentar el seu projecte davant els potencials inversors i per perfeccionar les seves habilitats comunicatives.
L'acte comptarà també amb la participació de Laura Latorre, talent manager de Freshly Cosmetics, una startup nascuda a Reus que ha crescut exponencialment tot revolucionant el sector de la cosmètica i que oferirà la xerrada "L’èxit de Freshly Cosmetics, un equip amb talent i actitud”. L’acte està obert a tot tipus de públic, prèvia inscripció, i els assistents tindran l'oportunitat de fer networking mentre es valora l'atractiu i les possibilitats d'inversió dels projectes presentats.
Aquesta cita s’organitza un any més de manera conjunta per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili. El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d'aquesta manera potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.