11.2.20 - TITULARS

El Mobile es manté ferm malgrat les baixes d’empreses

Martes, 11 de Febrero de 2020

Les cancel·lacions pel coronavirus arriben a un 10% del recinte, però les administracions i la GSMA rebutgen posposar el certamen

Els efectes del coronavirus al Congrés Mundial de Mòbils i l’avançament electoral al País Basc i Galícia centren l’atenció de les portades d’aquest dimarts. LaVanguardia afirma que “El Mobile es manté ferm malgrat les baixes d’empreses”, mentre que ElPeriódico assenyala “Compte enrere per al Mobile en quarantena” i ElPuntAvui subratlla: “Més baixes al Mobile”.
 
D’altra banda, l’Ara destaca que “El País Basc i Galícia avancen eleccions” i ElPaís indica que “Urkullu i Feijóo criden a les urnes i reaviven la tensión electoral”. En la mateixa línia, ElMundo apunta que “Feijóo i Urkullu van a les urnes per allunyar-se del pla de Torra” i LaRazón informa que “El PP ratifica Alonso però no descarta que caigui pel pacte amb Cs”. L’ABC treu en portada una entrevista amb el líder d’Unides Podem i assegura: “No fará falta mediador, ja hi serà Iglesias”.
 
Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 informa que “El trànsit a l’autopista deixa de créixer després de cinc anys seguits de recuperació” i el Segre que “El conductor d’un ciclomotor perd la vida en un aparatós accident a passeig de Ronda”.