11.2.20 - L'HOSPITALET DE LLOBREGAT Barcelonès

La recerca digital inaugura les jornades del #MobileTech

Martes, 11 de Febrero de 2020

Gornal Activa dona protagonisme a les estratègies creatives i tecnològiques en la recerca de feina.


Foto: Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.
La jornada “Eines digitals per cercar oportunitats de feina” ha obert aquest dimarts, amb èxit d’assistència, la 6a edició del cicle “La revolució de les comunicacions mòbils. Un present digital. Un futur ple d’oportunitats!”, que organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social coincidint amb el Mobile World Congress (MWC).

Aquesta primera jornada inaugurada per la tinenta d’alcaldia de l’Àrea, Rocío Ramírez, s’ha celebrat al vestíbul de Gornal Activa i ha consistit en un taller pràctic adreçat a estudiants i persones desocupades en recerca activa de feina. L’activitat ha anat a càrrec de Miguel Abrajan, cofundador i director creatiu de MásQueLearning (MQL), i ha servit als assistents per aconseguir millorar els tres eixos que mesuren la força del seu perfil: la seva marca personal, la seva xarxa de contactes i la interacció i aportació de contingut. 

Els objectius d’aquest taller han estat aprendre a buscar ofertes d’ocupació que encaixin amb cada perfil, trobar empreses que estan contractant a la xarxa, captar l’atenció de reclutadors i empreses en recerca de nou talent i aprendre a crear missatges efectius per contactar amb empreses contractants.

La jornada, a través del seu taller pràctic, complementa les accions que s’emmarquen dins l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per seguir fomentant la formació i l’ocupació de qualitat dels ciutadans i les ciutadanes de L’Hospitalet.