12.2.20 - TITULARS

L’Executiu es dona més marge amb el dèficit i rebaixa el creixement

Miércoles, 12 de Febrero de 2020

Calviño eleva a un 1,8% el desfasament pressupostari per a aquest any i preveu que l’economia augmenti quatre dècimes menys que el 2019

Les previsions econòmiques del Govern espanyol i la delicada situació del Mobile World Congress centren l’atenció de les portades d’aquest dimecres. LaVanguardia i el ElPaís informen que “L’Executiu es dona més marge amb el dèficit i rebaixa el creixement” i que “Economia preveu per al 2020 menys creixement i relaxa el dèficit”, respectivament.

 

D’altra banda, ElPeriódico i l’Ara alerten “El Mobile, en l’aire” i “El Mobile perilla”, respectivament. En la mateixa línia, ElPuntAvui remarca “Amenaça molt greu”, en referència a la qualificació de l’OMS del coronavirus i ho relaciona amb el Congrés Mundial de Mòbils.

 

En un altre ordre de coses, LaRazón destaca que “Sánchez donarà al PNB la Seguretat Social i beneficis a 61 etarres”. L’ABC i ElMundo coincideixen a titular: “Ábalos segueix atrapat en el ‘Delcygate’” i “El Govern bloqueja la investigació a Ábalos pel ‘cas Decy’”, respectivament, sobre la trobada del ministre de Foment amb la vicepresidenta de Nicolás Maduro.

 

Si donem un cop d’ull a la premsa reigonal, el Segre subratlla “Nova jornada negra amb dos morts de trànsit més a Lleida ciutat i la Noguera” i el Regió7 assenyala que “La nova junta del Centre d’Esports Manresa troba un deute de 170.000 euros”.