13.2.20 - TITULARS 

El Mobile se cita el 2021 a Barcelona després de cancel·lar pel virus

Jueves, 13 de Febrero de 2020

Les operadores europees s’afegeixen a l’allau de baixes i forcen la decisió final de la GSMA, malgrat el suport de les administracions

La cancel·lació del Mobile centra moltes de les portades d’avui. La majoria de diaris que ho recullen son molt contundents: “Cancel·lat. El Mobile no obrirà pel virus”, titula ElPeriódico, “El Mobile, suspès” anuncia ElPuntAvui, l’Ara opta per “Cancel·lat” i LaVanguardia i ElMundo donen alguna informació més amb “El Mobile se cita el 2021 a Barcelona després de cancel·lar pel virus” i “La por al coronavirus cancel·la el Mobile, un negoci de 500 milions”, respectivament. 

D’altra banda, Sánchez és el protagonista de la majoria de diaris espanyols. ElPaís recull que “Sánchez recolza Ábalos al Congrès i diu de Guaidó ‘líder opositor’”, l’ABC anuncia que “Sánchez degrada Guaidó per blindar Ábalos” i LaRazón es decanta per “L’indult a Bassa obre una altra crisi a Sánchez pel ‘procès’”. El Segre adverteix que “Els agricultors de Lleida venen els seus productes a preus de fa una dècada” i el Regió7 alerta que “Empreses del Bages temen pels proveïments xinesos i estan cancel·lant viatges”.