14.2.20 - TITULARS

Barcelona ja treballa en un Mobile 21 amb un futur encara incert

Viernes, 14 de Febrero de 2020

Les institucions prometen un retorn brillant, però el conflicte Xina-EUA projecta la seva ombra sobre l’acte

Les conseqüències de la cancel·lació del Mobile encara porten cua a les portades d’aquest divendres. LaVanguardia diu que “Barcelona ja treballa en un Mobile 21 amb un futur encara incert”, mentre que ElPaís subratlla que “El Govern i l’OMS posen en qüestió el tancament del Mobile”. En la mateixa línia, l’Ara apunta que “Barcelona es conjura per fer el millor Mobile el 2021” i ElPeriódico fa incidència en els “Milers d’afectats sense ingressos pel Mobile”. ElPuntAvui resumeix: “Força major”, en referència a les declaracions de la GSMA sobre les causes de la cancel·lació del congrés. 

 

D’altra banda, l’ABC es fa ressò de la sentència del TEDH que avala les devolucions en calent: “Els immigrants ‘van recórrer a la força i a l’efecte massa’”. En un altre ordre de coses, ElMundo destaca que “Els fiscals culpen el TS que Torra pugui alliberar els presos” i LaRazón que “Els ‘barons’ del PP refreden la coalició amb Ciutadans”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Segre informa que “Les immobiliàries es proposen habilitar pisos o garatges als locals buits de Lleida” i el Regió7 assenyala que “Els bars i basars xinesos de Manresa detecten un petit descens de vendes”.