25.3.20 - TITULARS

El Govern central desatén les empreses i descarta l’exempció d’impostos

Miércoles, 25 de Marzo de 2020

Foment recorda que tots els sectors reclamen la suspensió de liquidacions a Hisenda i quotes socials

La crisi del coronavirus, que segueix sense revertir la corba, ocupa les portades d’aquest dimecres. LaVanguardia assenyala que “El Govern central desatén les empreses i descarta l’exempció d’impostos” i ElMundo denuncia que “El virus delma els sanitaris pel retard en la protecció”. També es mostren crítics amb la gestió del govern espanyol LaRazón i l’ABC, que titulen “Sánchez va desoir comprar test i limitar vols fa un mes” i “Sense mitjans”, respectivament.

 

D’altra banda, ElPaís encapçala amb les declaracions de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen: “Acabem de tancar la compra del material sanitari que necessita la UE”. ElPeriódico es fa ressò d'“Indústria de guerra contra el coronavirus” i ElPuntAvui d’“Una UCI de 1.800 llits” en referència a les previsions dels hospitals catalans. En perspectiva més àmplia, l’Ara subratlla:  “Confinament global”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 diu que “Manresa té equips sanitaris amb el 50% de confinats” i el Segre informa: “Cinc morts més. Sis contagiats, ja donats d’alta”.