26.3.20 - TITULARS

Torra esgrimeix un informe demolidor per insistir en més confinament

Jueves, 26 de Marzo de 2020

Un estudi del Departament de Salut augura el pic de contagis per al 24 d’abril i de 7.600 a 13.000 morts a Catalunya

Noves informacions sobre la crisi del coronavirus centren l’atenció de les portades d’aquest dijous. LaVanguardia afirma que “Torra esgrimeix un informe demolidor per insistir en més confinament” i ElPaís destaca que “Un terç de la humanitat viu ja confinada pel virus”. Així mateix, ElMundo i l’Ara assenyalen que les “CCAA compren 52 milions de mascaretes pel descontrol de Sanitat” i “Anunci de compra massiva després de 12 dies de caos”, respectivament.

 

Des d’una perspectiva crítica amb la gestió de la crisi, l’ABC assegura: “El Govern ja no ho sabia”, en tant que diu que el govern espanyol tenia dades que l’última setmana de febrer va ser clau en l’augment de contagis en zones com Madrid. En la mateixa línia, LaRazón subratlla que “El Govern va alertar als metges del risc pel virus mentre ovacionava el 8-M”. Pel que fa a les dades, ElPeriódico titula “El coronavirus s’embala” i ElPuntAvui, “Fins al juny”.

 

Si llegim la premsa regional, el Segre informa que “L’hotel Nastasi es convertirà en hospital pel col·lapse sanitari” i el Regió7 es fa ressò que “El Govern vol un tancament més llarg i dur a Igualada”.