31.3.20 - TITULARS

Les indecisions del Govern central marquen l’aturada de l’economia

Martes, 31 de Marzo de 2020

El consum de l’electricitat registra caigudes d’un 12% per la inactivitat industrial

L’aturada de l’activitat econòmica no essencial continua ocupant les portades d’aquest dimarts. LaVanguardia assenyala que “Les indecisions del Govern central marquen l’aturada de l’economia” i ElMundo indica que “Moncloa preveu una moratòria en les quotes de la Seguretat Social de fins a sis mesos”. Seguint la línia de les mesures econòmiques, ElPeriódico es fa ressò de la “Moratòria de lloguers i parada de desnonaments” i LaRazón apunta que “El Govern ‘hiberna’ el Pressupost de reconstrucció”.

 

D’altra banda, ElPaís critica que “Les sanitats autonòmiques no s’ajuden per alleujar les UCIs” i l’ABC titula: “Lleialtat, sí. Homenatge, no”, en referència a les declaracions del líder de l’oposició al Congrés, Pablo Casado. En clau catalana, ElPuntAvui alerta: “Alta tensió” arran de l’augment de la pressió a les UCIs i l’Ara informa que “Catalunya registra la xigfra més alta de morts i contagis”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 destaca que “La indústria del Bages viu el tancament amb desconcert” i el Segre informa que “Gairebé la meitat de contagiats de Lleida tenen menys de 60 anys”.